Inte en enda vampyr i Volterra!

Igår var vi i underbara bergstaden Volterra. Kringelkrokvägar tog oss högt upp på platån där staden ligger. Vi var många i sällskapet som var nyfikna på denna plats där en sekvens av New Moon-filmen spelats in.

Efter en lång diskussion kring vilken trappa Edward egentligen stod på när Bella kom springande, travade vi in på turistbyrån för svar. Det var till slut jag, inte äldsta dottern, som köpte ett New Moon-kit för 2 euro. Då ingick karta över platserna, som vi sen givetvist besökte.

Imorgon är det en New Moon tour i Volterra, som dottern vill gå på, vi får väl se vad vi gör. Antar att det är ockerpriser för oss turister. Dessutom kommer väl jag vara garanterat äldst på rundturen…..

3 thoughts on “Inte en enda vampyr i Volterra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s