Jag har kört bil i Italien!

Jag har ju som sagt inte haft körkort så länge och därför aldrig vågat mig på bilkörning utomlands. (Norge räknas inte!) Men, igår körde jag till Siena och klarade det galant,. Jag manövrerade förbi två bilolyckor, såg inte stoppskyltar, blev ilsket tutad på när jag gjorde något annat galet (vad vet jag inte). Till slut anammade jag det italienska sättet och svor till och med på italienska, vilken befrielse!

Men, vi tog oss till Siena, trots en kartläsare (maken) som borde gå någon kurs i utövandet. (Hos mig t ex). Bästa kombon verkar vara maken vid ratten och jag vid kartan, då är vi effektivast. Fast vem orkar med effektivitet och struktur i denna hetta? Vi får nog öva på att vara lite mer laid-back och ta dagen som den kommer. Vi är nära det nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s