Firenze 38 grader och sol

Vi är här nu, i det efterlängtade Italien. Det är min 3:e resa till Italien, makens 5:e resa, storebrors 2:a resa, storasysters 5:e resa (hon har åkt med sin pappa en hel del!) och lillasysters 2:a resa. Alltså ett land vi gärna återvänder till. Det är så där flämtande och klibbigt varmt, men vi älskar det.

Vi hann checka in på vårt hotell innan resten av klanen anlände, dvs min brorsa med fru och deras illbattingar på 2 och 3 år. Vilket härligt möte i värmen! Vi fick en underbar kväll med god pasta, gott rosé, lekande barn på piazzan och en sådan där härlig långsittning a la Italia. Nu ska vi somna i vårt hotellrum som har en takmålning som skulle få Sixtinska kapellet att bli avundsjuka. (Det är dessutom minst 6 m i takhöjd!) Jag lovar att visa bilder på detta när allt det tekniska fungerar som det ska.

Godnatt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s