Midsommarens bästa sillar

Jag älskar konceptet med sill och nubbe, men har inte riktigt adopterat det till fullo. (Jag kan äta sill, men det är inte min absoluta favorit). Jag äter sillen, smuttar på en enda snaps hela lunchen igenom och sjunger gärna sånger (nästan det roligaste!). Eftersom jag är kräsen har jag mina absoluta favoriter bland sillsorterna, topp tre är:

1. Abbas senapssill med honung och apelsin
2. Abbas fläder och citronsill
3. Abbas havtornssill

Tyvärr fanns inte ingefärssillen, som jag älskar.Årets överraskning var nog senapssillen med honung och apelsin, love it! Jag kan tyvärr inte instämma i majoritetens röst att matjessillen alltid är bäst, den är alldeles för söt i smaken för mig. Over and out from the outback in Värmland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s