Vi längtar!!!!

Hela dagen har varit en lång väntan på att maken/pappan och äldsta dottern/storasyster ska komma med tåget. Om 40 min är de här. Jag och yngsta dottern har fixat och fejat inför deras ankomst. Middagen är så gott som färdig och snart sätter vi oss i bilen för att hämta dem på tågstationen.

Det är något speciellt att hämta och lämna av sina älskade på en tågstation. Många tårar har det varit när vi vinkat av varandra och lika breda leenden har det varit när vi mött upp. Själva grejen när tåget sakta glider ut från stationen och man står där och vinkar, springer med en stund tills tåget får för hög fart och sen är de borta, det är nästan smärtsamt melankoliskt ibland.

Ikväll ska vi dock möta upp våra älskade, vilket bringar stor lycka. Trots att jag snart är 40 får jag lika mycket pirr i magen och spring i benen som 8-åringen, när vi ser tåget sakta närma sig perrongen. Den stora lyckan som fyller hela magen och hjärtat när man får ögonkontakt med sina älskade och kan kasta sig i deras famnar.

Nu, måste vi åka, vill inte komma sent….

One thought on “Vi längtar!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s