Girlpower!!!!

Idag har jag och yngsta dottern cruisat runt i Arvika och gjort diverse ärenden inför midsommar. Radion spelade bland annat två extremt härliga och coola låtar, som vi spelade på full volym medan vi skreksjöng för full hals med nedvevade rutor. (Är man i raggarland så är man).

De låtar vi lyssnade på var “360 donna” av Gnucci och “I don´t care, I love it!” av Icona Pop. Två helt fantastiska låtar, som jag just nu inte kan få nog av. Mina ögon tåras nästan när jag tänker på alla unga starka kvinnor som gör det de känner för och inte ber om ursäkt för något. You go girls!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s