Hur jag stalkar Helen Mirren och går på en Louboutinutställning

När jag är hos min vän S i London promenerar vi som sagt väldigt mycket. En sväng som vi alltid tar går längs Themsen och områden som Limehouse Basin och Wapping. Där går vi alltid förbi det townhouse som eminenta Helen Mirren bor i. Vi stannar en stund och hoppas att hon ska titta ut och hälsa, vilket givetvis aldrig har hänt. Men, skam den som ger sig, en dag kanske det plötsligt händer…..

S spanar efter Helen

Vi har också varit på en fantastisk Christian Louboutinuställning på Design Museum. Ett paradis för oss som älskar skor. Tyvärr var fotografering förbjuden, men jag lyckades smygfota lite (ja, ja, någon gång måste även jag bryta mot lagen…) Förutom att få se alla makalösa skoskapelser, fick man även se ett hologram med en strippande Dita von Teese och en fetischutställning där David Lynchs samarbete med Louboutin resulterat i sexiga foton med skor och nakna damer i fokus.

Denna sko var min absoluta favorit! Je veux! Vill ha!

Kan även tänka mig denna om det kniper….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s