Dax att göra London osäkert!

Mitt flyg går om 4 h och jag har inte kunnat checka in online ännu, något vajsing på British Airways hemsida…..Gaaah!!! Som det kontrollfreak jag är vill jag att allt ska vara färdigt i tid och att det är luuuuugnt inför take off. Inte denna förmiddag. Hade tvättstuga hela förmiddagen vilket gjorde att jag fick slänga ner allt jag behövde i resväskan….hoppas alla delar till mina outfits är med och att de skor jag slängde i passar!

Nu bär det av mot tjejhelg i London och diverse äventyr. SKA BLI SÅ VANSINNIGT KUL!!! Om ni har tur hinner jag blogga lite mellan champagnedrinkarna. Bye, bye!

2 thoughts on “Dax att göra London osäkert!

  1. Ha så himla mysig!! Inte för att jag behöver säga detta till dig… men utifall du glömmer….. NJUUUUUTTTT!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s