Hell week

MÅNDAG: Anticimex kommer för andra gången, mellan 8-12. (Alltså en hel del väntan + tvungen att ta ledigt hela fm.) Storbarnen har “klassens dag”= matsäck och packning för bad. Provtagning på vårdcentralen. Övernattning på grannhotellet. Får inte glömma att packa ner lillasysters skolavslutningskläder! Middag på restaurang Landet.

TISDAG: Skolavslutning för lillasyster, 9.45-10-45. Min egen klass har “klassens dag”, 10.00-14.00 (fasen, har glömt min egen matsäck!) Klippning storasyster 14.40. Handla skolavslutningskläder till storasyster. Planeringsmöte på restaurang Landet inför min 40-årsskiva, kl. 17.00. Maken till Tyskland. Middag? Landet igen kanske?

ONSDAG: Skolavslutning på jobbet. Skolavslutning för storbarnen. Alltid samma dag och tid, får denna gång prioritera min egen klass. Maken i Tyskland. Middag med jobbet. Barnvakt? Storasyster hämtar lillasyster, lagar mat och nattar. Toppen! Sen kväll.

TORSDAG: Lång dag på jobbet. Fritids stängt. Storasyster sommarlov, men ska på Gröna Lund (kom ihåg att ta ut cash till inträde/åkband!) Lillasyster på någons jobb, makens? (Hemma från Tyskland). Avslutningsmiddag på jobbet. Maken på Tom Petty-konsert. Barnvakt? Kan inte fråga storasyster igen, får nog bli hemmakväll med tjejerna.

FREDAG: Ledig dag. Träning. Packning. 16.55 flyg till London. Halleluja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s