En överraskningarnas man!

Jag är på Bistro Jarl och dricker champagne med svärföräldrarna och resten av min älskade familj. Helt utan förvarning får jag en väldigt fin present av min man. Den bara låg där på min plats när jag kom tillbaka från toaletten. Han är verkligen totalt oberäknelig denna man, inte lätt att veta vilket drag som ska vara hans nästa. Kärlek!

2 thoughts on “En överraskningarnas man!

  1. Nu kanske du kan förlåta att han inte hade en “riktig” present när ni firade er årsdag? Eller hur det nu var? 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s