Älskad dotter fyller 8 år!

Finaste lillasystern blir större och större. Fasen vad nostalgisk man blir när minstingen håller på att växa upp. Tänk att jag är förunnad att få dela mitt liv med inte bara en fantastisk dotter utan två. Denna lillasyster är en makalös person, som hela tiden är “spot on” vad gäller att tolka människor och situationer. Hon är hur tålig som helst och är en väldigt klok och generös liten människa. Jag lär mig saker av henne varje dag! Jag är en lycklig mamma.

2 thoughts on “Älskad dotter fyller 8 år!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s