Skolavslutningskläder

Som jag minns det fick jag nya kläder vid två tillfällen när jag var liten: skolavslutningen och skolstarten. Det var en fin stund då man fick vara med och välja vad man ville ha och kanske få den där extra fina klänningen eller koftan. Kläderna skulle räcka länge, så jag var mycket försiktig med mina kläder.

Vi köper hyfsat ofta nya kläder till våra barn, även om lillasyster har fått ärva en hel del kläder och skor från storasyster. Men, traditionen med skolavslutningskläder kan och vill jag inte släppa. Det är väldigt mysigt och speciellt att köpa de nya avslutningskläderna tillsammans och kanske kosta på lite extra. I förrgår köpte jag och lillasyster en underbar outfit på Polarn och Pyret, som kommer att passa helt perfekt till de turkosa conversen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s