Mästarnas mästare

Jag älskar detta program! Allt från att se varje idrottskvinnas/mans tidigare idrottsprestationer i form av filmvisningen av deras idrottskarriär, till deras prestationer i nutid, under programmets gång.

Jag är SJUKT imponerad. Just nu hänger en viss bitterhet kvar över Pernilla Wibergs förlust i klättringen, då hon föll ner från väggen och därmed missade finalplatsen. Hon har ju varit helt outstanding i varje fysisk tävling. Helt makalöst fantastisk. Jag tillhör nu hennes fan club, forever.

Det står nu mellan Jörgen Jönsson och Magnus Wislander. Jag tycker Jörgen borde vinna pga hans tidigare prestationer i tävlingen, men jag gillar ju Magnus och hans snälla ögon. Må bäste man vinna helt enkelt. (Fast det borde ha varit Pernilla i final!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s