Jag vill gå på bio nu!

Varför är det så svårt att komma iväg på bio nuförtiden? Jag måste verkligen skärpa till mig. Jag vill dessutom se de filmer jag väljer själv, det är slut på kompromisser nu! (Japp, där kom egomamman fram igen).

När jag läste filmvetenskap såg jag flera filmer varje dag och vanan att gå ofta på bio höll i sig ända till jag fick första barnet. Jag har inga problem att gå ensam heller, så det finns ingen anledning att stanna hemma. Det värsta är att med den tidsbrist man ändå har, står det ofta mellan träning och bio (om man ska göra en kvällsaktivitet). Och nej, det går inte lika bra att hyra filmerna sen. Film är bäst på bio helt enkelt. Alla typer av filmer.

Det sorgliga är att biosalongerna nuförtiden har förvandlats till “allas vardagsrum”, vilket gör mig galen. Jag säger till och med till folk när de pratar under reklamen! Om man vill prata och kommentera under filmen – hyr den och stanna hemma!

Topp tre filmer på önskelistan just nu är:

Prometheus av Ridley Scott
Moonrise Kingdom av Wes Anderson
Take Shelter av Jeff Nichols

Jag kanske ska ta ledigt en dag och se alla filmer på raken. Vilken önskedröm!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s