Vem skulle spela Heathcliff bäst?

Det är frågan som jag ofta ställt mig. Sen tidig tonår har jag älskat Emily Brontës underbara bok “Wuthering Heights” och har läst den många gånger. Den har även filmatiserats oräkneliga gånger, men jag har aldrig förmått mig till att se någon av filmerna, eftersom bilderna jag själv har skapat är så starka. Men, efter diskussioner med vänner, har vi kommit fram till att om någon skulle kunna spela Heathcliff trovärdigt, så måste det vara Clive Owen. Rå, kantig, tystlåten och trots många stora roller, inte för kommersialiserad.

One thought on “Vem skulle spela Heathcliff bäst?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s