Idag har jag matat fiskar…

…med hudavlagringar från mina fötter. Visst låter det underbart? De här små rackarna, Garra Rufa som de heter, kastade sig över mina fötter när jag stoppade ner dem i fisktanken och började genast äta. Lite skumt kändes det allt när de mumsade på, men efter en stund blev man van. Efter 20 minuters fiskterapi var det dags för 80 (!) minuters spapedikyr. Vilket himmelrike! Jag älskar att få mina fötter behandlade och finputsade, för att inte tala om den underbara fotmassagen som avslutar det hela. Dessutom fick jag naglarna lackade, det kändes extra lyxigt! Vilken bra start på Mors Dag. Jag tror det blir sandaler imorgon, vill ju visa upp finfötterna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s