Ny ögonskugga à la 80-talet

Jag är ibland lite enformig i mitt användande av ögonskuggor. Hela hösten och hittills i vår har jag använt olika nyanser av grå/lila, vilket jag gillar väldigt mycket. Idag var det dags att använda den mintfärgade ögonskuggan från Isadora (Eye focus/62 Bonbon mint). Cool och fräsch är den, men jag är inte helt övertygad ännu. Finns risk att man tänker på:

1. Barbies ögonskugga
2. Discoparty på 80-talet
3. Medelålders kvinnor som missuppfattat hur man sminkar sig

2 thoughts on “Ny ögonskugga à la 80-talet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s