Tvättstugan, mitt andra hem

På grund av våra objudna gäster, vägglössen, så har vi varit tvungna att tvätta igenom alla textilier i de drabbade rummen. Jag har dock inte nöjt mig med det, utan har idag ägnat många timmar till att tvätta ALLT. Tänk er att tvätta familjens alla kläder, jag menar rubbet, det tar ganska långt tid. Trots en tvättstuga med sex bra maskiner, har jag inte hunnit igenom allas garderober.

Jag är nu i en sådan fas att jag funderar över om vi behöver så mycket kläder som vi har. Herregud vad tröjor, byxor och annat som bara ligger i lådor och garderober och skräpar. Skulle inte familjen klara sig på, säg, två uppsättningar var av självvald outfit? Jag ska ta upp detta med familjen när alla är hemma. Jag borde kanske ringa skolan också och fråga om det går att införa skoluniformer, så praktiskt! Dessutom kan ju barnen få ha den där efterlängtade loppisen, när vi säljer av allt. Vi kommer att få otroligt mycket mer utrymme i lägenheten när vi bara behöver en garderob till alla i familjen.

Jag struntar i sista svängen till tvättstugan och tar en lov förbi soprummet istället. Lysande!

2 thoughts on “Tvättstugan, mitt andra hem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s