Romantic Getaway

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: se till att få ensamtid med varandra, utan barn och andra individer som vill umgås! Den tid som jag och maken tillbringar tillsammans, bara han och jag, är oersättlig. Det spelar ingen roll var man är eller vad man planerat (eller inte planerat), bara det finns tid till samtal och närhet och en möjlighet att vara ostörda.

Visst är det kul att ibland lyxa till det och boka in sig på en härlig herrgårdshelg eller dra iväg en weekend till London, men vi har även bara varit hemma, utan kids, lika lyxigt det. En gång låg vi en hel dag i soffan och såg alla avsnitt av “True Blood”. Vi tog endast paus för att gå och köpa sushi. Det är den där känslan av att kunna göra precis det som faller en in, i just det ögonblicket, som är så härligt. Igår satt vi en hel eftermiddag på Aker Brygge i Oslo och drack rosévin i strålande sol. Underbart! (Det är en bra behandling för mitt kontrollbehov!)

Det är inte svårt att få till en Romantic Getaway, det är bara att bestämma sig för det och se till att det händer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s