Älskade 13-åring!

Finaste storasyster fyller 13 år idag. Tonåring. Helt ofattbart! Jag är så lycklig över att se vilken underbar individ det är jag har fött till världen. Självständig, klok, mogen men bejakar ständigt barnasinnet, fantasifull, tålmodig, reflekterande, integritetsfull, modig, ansvarstagande och en helt enastående förebild för sina småsyskon (som hon tar hand om på bästa tänkbara sätt).

Nu kan jag ju inte ta åt mig hela äran själv, för att hon blivit den hon är, det är ju frukten av ett massivt teamwork. Men stolt är jag hursomhelst över denna underbara människa, min dotter.

7 thoughts on “Älskade 13-åring!

  1. Opps!! Missade det nåt viktigt igår!! ETT STORT GRATTIS till den nyblivna Tonåringen Elvira.
    HURRA HURRA HURRA!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s