Kärlek och champagne

Maken är tillbaka i sommarstugan och för med sig kärlek och champagne. Vi har dessutom haft en underbar dag på auktionen på Kvarnen i Sulvik. Auktionen bar frukt och materialistisk som jag är ibland, har jag blivit lycklig över saker som vi har fyndat. Tyvärr funkar inte internetuppkopplingen som önskat här i ödemarken, så det blir inga bilder på fynden.

Maken fick sin älskade Rex-figur, som är en kopia av fåret som är kompis, till fåret Shaun. (Ni som har sett bolibompa vet vad jag pratar om). Han köpte dessutom en guldring till mig med en akvamarinsten (ganska stor sten S och J). Lycka alltså både för mig och honom!

Vi ropade också in flata och djupa tallrikar från Stig Lindberg-serien “Berså” samt en kanna från samma serie. Überstor lycka!! Jag har velat köpa dessa sååååå länge, men alltid blivit dumsnål. Har givetvis googlat och sett att nypris på dessa tallrikar ligger på 440 kr/st och vårt pris blev 160 kr/st. De nyproducerade har inte riktigt samma form, vilket gör vårt köp ännu bättre.

Japp, materialisten i mig har haft en riktig lyckodag. Nu ska jag ägna mig åt att dricka champagne, titta på mitt nya bling-bling och utstråla kärlek till alla i min omgivning.

4 thoughts on “Kärlek och champagne

  1. Jag tror att jag måste börja göra något på bling bling fromten… snart kommer du att blända oss alla dina vackra stenar!
    Kram/S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s