Idomin – om maken själv får välja!

Vi är många torrisar i familjen, och då pratar jag inte om humor utan om hud. Hur man ska komma åt denna torrhet debatteras ofta och ivrigt här hemma. Jag använder alltid Miniderm till mina händer, när jag blir så där “vintertorr” och lillasyster och storebror likaså (ibland till hela kroppen när de är riktigt torra). Storasysters favorit är Natursalva med lavendel (hon får faktiskt utslag av Miniderm).

Dock är makens val väldigt intressant. Hans favorit är nämligen Idomin. Ja, hans första och enda val är denna tjocka, feta salva som används till röda bebisrumpor eller som smörjsalva till febertermometern när man ska ta tempen i rumpan. (Pratar fortfarande barn/bebisar!) För mig är denna Idomindoft för evigt förknippad med blöjbyten, bebisar och febersjuka barn. Att då känna denna doft från min snart 48-åriga make känns lite…ja, udda/kinky/knasigt/otippat (välj själva!).

Jag har föreslagit och rekommenderat massor av andra produkter, men han till och med vägrar att ens testa något annat. Det är han och Idominet i vått och torrt. Inget kan skilja dem åt. Hans ständiga vapendragare. Jag låter honom hållas och försöker intala mig själv att det säkert finns massor av män och kvinnor därute som har samma intensiva kärleksförhållande till Idomin.

6 thoughts on “Idomin – om maken själv får välja!

  1. Idomin luktar faktiskt bebis, men ändock, det är en väldigt bra salva. Till mycket. Jag förstår maken lite. Men så är jag ju också som jag är! 😉

  2. Jag är också en Miniderm-människa. Har provat Idomin till torra händer (både mina och Iris) men tycker att det blir alldeles för flottigt för min smak. Den gör sig nog bäst på röda bebisrumpor!

  3. Pingback: Jag erkänner…. | I huvudet på Petra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s