Världens bästa svärföräldrar

Att öppna sommarstugan för året är ett glädjeämne i sig, men att få umgås med de finaste svärföräldrarna är också mysigt. Innan vi har fixat och donat klart med stugan sover vi hos svärisarna och då blir det god mat, gott bubbel, många skratt och mycket kärlek. Helt underbart!

Att längta efter sina svärföräldrar tillhör inte det vanligaste, det inser jag, men i det här fallet är det fullt naturligt. A och E har nämligen inga krav och förutfattade meningar om relationer och livet, utan allt bara är självklart från första stund. Hur kan man då inte klicka? Lägg då till generösa, humoristiska, kärleksfulla och att de avgudar sina barnbarn (inklusive min äldsta dotter, deras “bonusbarnbarn”). What´s not to like?

Att jag och svärmor sen delar en faiblesse för shopping och champagne gör ju inte situationen sämre…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s