Halleluja för naprapater!

Jag skulle lätt kunna gå till en naprapat flera gånger i veckan om det vore möjligt. (Kostar ju en hel del!) Det är banne mig beroendeframkallande att få sin nacke dragen i rätt läge tills det knäcker till eller bli masserad med de där hårdhänta fingrarna som hittar minsta lilla muskelspänning. Idag tyckte jag till och med om akupunkturnålarna som skulle släppa loss mina endorfiner.

Att få gå därifrån med mindre spänningar i kroppen kompenserar den svettiga känslan man har när man blir bänd åt alla håll endast iförd trosor och behå. (Kan nog inte bli mer osmickrande…)

Domen idag löd: sitt inte med laptopen i soffan, utan se över hur du sitter och jobbar vid datorn. Ooops! Vad är det jag gör just nu?
Måste bättra mig innan jag ska dit nästa vecka igen!

Jag fick också be maken om ursäkt eftersom jag hånat honom för hans stela nacke som han knappt kan böja åt något håll. Det visade sig att jag har överrörlig nacke och kan därför vrida och vända betydligt mer än genomsnittet, så att jämföra våra nackvridningar var lite orättvist. (Men lite stel är han nog).

2 thoughts on “Halleluja för naprapater!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s