Converse och Dr Martens=ålderskris?

Våren nalkas och då även de älskade conversen. Börjar dock fundera om det är så att det börjar bli lite krisvarning på mitt skoval. Mina högstadieelever går ju omkring året om i converse, men än så länge har ingen ifrågasatt mina skor…och det ska ni veta, elever är brutalt ärliga!

Förra året fick jag en stark nostalgikänsla då jag traskade in på Sko Uno på Gamla Brogatan (Stockholm) och provade de älskade Dr Martens. Bodde bokstavligen i dessa kängor (med stålhätta givetvis) under mina tonår och ja, ändå fram tills jag fyllde 30 tror jag. Saknaden av dessa kängor förde mig alltså åter till Sko Uno, men känslan återfann sig inte riktigt. Har jag vuxit upp? Är rebellen i mig borta? Eller orkar jag inte gå in dessa stenhårda kängor tills de sitter som ett andra skinn?

Har inte gett upp ännu, utan ska nog ta en sväng till och prova. Måste komma underfund med om det finns någon tuff rebell kvar eller om det bara är Ecco och Vagabond som gäller nuförtiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s