Bebislängtan….

…..har jag faktiskt inte. Ingen livmoder som studsar till när en nyfödd är i närheten. Men visst är det oerhört mysigt att sitta med en liten nyfödd i famnen och dra in den härliga doft som bara små små bebisar har. De små fingrarna kniper om ens finger och hela den lilla kroppen rör sig med andetagen. Underbart! Bebisen för helgen var lillsyrrans nytillskott och fjärde son, lille I. Alla ville hålla, bära och gosa, men jag tror jag satt med honom längst.

Då och då mötte jag makens blick, liksom för att testa om det är så att vi har ett sug ändå efter en liten sladdis. Men, när våra blickar möttes fanns det inget bebissamförstånd, vilket trots allt var väldigt skönt. Vår “minsting” fyller 8 år och småbarnstiden är definitivt förbi och nya tider stundar, minst lika fyllda med utmaningar.

Vill vi ha en bebis- eller småbarnsdos är det bara att besöka någon av de alla småkusinerna som finns tillhands och det är minst lika mysigt.


Älskade maken och lille I. Mysigt och nej, livmodern tar inget skutt nu heller….

One thought on “Bebislängtan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s