Sibyllas käk rockar!

Tänk att jag har döttrar som inte gillar snabbmat. Egentligen är det bara positivt och jag är glad över att de är kräsna vad gäller den maten. Men, när vi är ute på bilresa och måste äta något innan vi åker hem, (säg från ett kalas i Gävle), vore det bra om något från snabbmatsrestaurangerna dög.

Sibyllas köttbullar med mos och lingonsylt är det enda som är hyfsat ok för lillasyster (även om moset ofta ligger kvar på brickan) och deras soyakorv med mos för storasyster. Tack och lov att vi ibland stöter på Sibylla när vi är ute och reser. (Det känns ju inte bra att tvinga i kidsen hamburgare eller nuggets.)

Jag gillar egentligen Sibylla bäst också, eftersom deras soyaburgare är bra mycket godare än de pressade grönsaksburgarna man får på alla andra ställen. (Även om Max har en speciell plats i mitt hjärta norrlänning som jag är.)

Tyvärr dyker inte Sibyllakioskerna upp med samma frekvens på de vägar vi kör, så då blir det Max, vilket gör lillasyster dyster.

Var käkar ni när ni är ute på vägarna?

2 thoughts on “Sibyllas käk rockar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s