Gråterskan från Midsommarkransen

Idag var det en riktig gråtardag. Inte från början, då var jag mest arg och irriterad över den förblånade nackspärr jag vaknade med. (Ett straff för att jag snoozade istället för morgonpromenerade antagligen).

Nej, gråtandet började efter massagen jag fick på SATS. Med öm och stel nacke la jag mig på britsen för att mjuka upp de stackars musklerna. Jag är van vid hårdhänta massörer, men visst kommer tårarna ändå varje gång fingrar petar sig djupt in i de värkande musklerna.

När jag lämnade SATS och gick till bilen hittade jag en parkeringsbot på vindrutan, min allra första någonsin. Tårarna brände bakom ögonlocken. Mest av ilska, men också för att massage släpper ut alla känslor (det är sant!) och för att jag var trött, hade ont och var hungrig.

Kvällen avslutades med finalen i “Sveriges mästerkock”. Kockarna grät av lycka och det gjorde jag med. Så, nu sitter jag här med svidande, svullna ögon och funderar om det finns något mer att gråta över.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s