Naken om baken

Min käre make har en stor förkärlek till att springa runt naken, det vet alla som känner honom. (Eller som har bott hos oss, eller hur S?)

När vi sökte efter sommarställe i Värmland fick svärföräldrarna ibland gå på visningar i vårt ställe med en enda uppgift: att ta reda på om man kan springa naken på tomten utan att någon ser. (Inte för att detta med insyn någonsin har besvärat maken.)

Bor man i hus kanske man kan vara lite mer obesvärad vad gäller att springa runt naken. Men i lägenhet, första våningen, med grannar några meter bort, med stora fönster utan gardiner…inte så lägligt.

Jag suckar åt maken och försöker undvika grannarnas blickar när jag träffar dem, kidsen stönar och tycker farsan är pinsam. (Undrar hur det blir när de börjar ta hem pojkvänner/flickvänner….) Men, maken bara skrattar och tycker att det är grannarnas problem om de stör sig på honom. Vad gör man?

Nu är det inte så att resten av familjen hatar att vara nakna, speciellt i stugan går vi omkring som gud skapat oss och näckar gärna när vi badar i sjön. Barnen har verkligen visat att nakenhet inte är något konstigt, vilket är skönt. Men, att flasha sig för grannarna…nja, jag passar.

2 thoughts on “Naken om baken

  1. Ja den minnen!! kommer ihåg hur Pinsamt jag tyckte det var!! Fast din kära make verkade vara lika happy go lucky ;o) Tror det var absolut värst för mig…. ;o) Nästa gång… för det kommer att hända igen… be so sure!! Kommer jag antagligen inte att bry mig lika mycket. :o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s