Möta våren i Amsterdam….

…..ska jag inte göra. Maken ska dit imorgon, jobbresa jag vet. Bara möten, jobb och konferenslokaler. Inte nöje. Jag är ändå avundsjuk och vill åka med. Jag vill. Jag vill. Surar lite här i soffan.

Jag har aldrig varit i Amsterdam och inbillar mig att det är otroligt mysigt att få cykla längs kanalerna, njuta av tulpaner i överflöd och sitta på mysiga uteserveringar. Pittoreskt och bohemiskt. Härlig värme.

Men, möta våren här i Stockholm är inte fel det heller. (Ska sluta sura nu.)

2 thoughts on “Möta våren i Amsterdam….

  1. …speciellt när man skall möta våren med några av sina bästa vänner som kommer på besök från “nästan som på kontinenten”. Det blir garanterat en bättre helg i Stockholm med dom än jag får i morgon i Amsterdam med mina kollegor. Garanterat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s