Hur man blir piggelin

Japp, nu har jag sällat mig till skaran som tar morgonpromenader.(Är det här ett ålderstecken också? Märk väl promenad UTAN stavar, måste noteras!)

Jag stiger upp 05.20, promenerar i 1 h, 3 ggr/vecka. Vad får detta för konsekvenser? Jo, det är en glad och energifylld mamma/hustru som kommer tillbaka strax innan halv sju och väcker familjen. Jag gör kaffe och dukar upp frukost med en väldans fart, hela tiden med ett leende på läpparna (det är sant!)

Jag som urusel frukostätare, i alla fall under veckorna, äter nu gröt och äggmackor till frukost. (Man blir hungrig av att gå långt). Jag har dessutom märkt att energin håller längre på dagen, jag får inte samma dippar vid 14-15 tiden. Jag ska inte säga att jag kvittrar på jobbet, men jag är mycket piggare.

Det sena nattsuddandet har också gått bort, en naturlig följd av tidiga morgnar, så nu sitter jag och gäspar kl. 21.

Det känns så vuxet på något sätt.

5 thoughts on “Hur man blir piggelin

  1. Jag har också funderat på att börja ta morgonpromenader innan jobbet. Verkar inte helt fel och C skulle älska en kvittrande glad Anna här hemma. Kanske skulle det även bota pessimisten i mig(optimisten som talar).

  2. Så otroligt roligt att höra att du är uppe SÅÅÅÅ tidigt!!
    Och vist är det så att man gäspar kl 21 när man är uppe ottan. 🙂 Och därför kl 22 hoppar man i säng. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s