Jag är en idiot!

Ja, det är jag faktiskt vad gäller detta skridskoköpande till barnen. När ska jag inse att det inte är någon idé att springa iväg och panikköpa NYA skridskor som de sen använder 1-2 gånger innan de är urväxta? Visst, lillasyster har väl ärvt en del av storasyster, men det täcker inte kostnaden som de NYA skridskorna innebär. Vi har en skridskokyrkogård i källarförrådet, varierade storlekar, nästan oanvända….

Jag VET att det finns olika former av bytesdagar, loppis, möjlighet till byte i affärer och på andra ställen och jag tänker varje år att så ska jag göra. Sen tror jag också varje år att de kan ha sina skridskor från förra året, det enda som krävs är slipning.

När barnen gick på dagis åkte de skridskor en gång i veckan hela vintern. (Tack Lillkåsan i Ur och Skur!) Då kändes det legitimt att köpa nya skridskor som sen användes tills de blev helt sönderskavda. I år bar jag ner två helt nya par skridskor till källaren som använts varsin gång av lillasyster och storasyster. Tack och lov slapp vi köpa nya till storebror (stl 43), eftersom han lånade på skolan enda gången de åkte! Varför åker de inte skridskor oftare på skolorna? Jag tror jag måste mejla idrottslärarna!

2 thoughts on “Jag är en idiot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s