Ice road truckers

Nu ska jag erkänna att jag brukar se detta fullständigt makalöst spännande program….när ingen annan tittar. Jag kan inte hjälpa det, men jag blir helt fascinerad och kan sitta och titta hur länge som helst. Oftast zappar jag in det, utan att ha planerat att se det, och blir sen sittandes.

Det handlar om lastbilschaufförer som kör olika typer av laster till olika destinationer i Nordamerika under extrema vägförhållanden. Punkt. Inte mer än så. Varför blir jag då så fängslad? Jag vet faktiskt inte, men se gärna ett avsnitt och berätta det för mig!

10 thoughts on “Ice road truckers

    • Hm, eftersom vi är systrar alla tre, så måste ju svaret ligga i vår barndom, eller hur? Vad symboliserar lastbilen, den hårda vägen, iskylan och ensamheten? Ska fundera lite till….

  1. Har du kommit fram till något än Petra, förutom att det är barndomsrelaterat? Du har ju funderat ett tag nu. 🙂

    • Nja, inte direkt….Figge kanske har rätt, att vi vill sitta bakom ratten och utmana farorna…..kanske har att göra med att vi gillar att ha kontroll….

  2. Äsch inte är det barndomsrelaterat. Dramaturgin är ju outstanding. Kommer han klara den isiga kurvan? Håller isen? Vad är det som de fraktar? Vad mer kan man begära?

  3. En intressant skillnad är att jag kan se dig bakom ratten på en sådan truck, men inte mig själv :-). Kanske är en generell skillnad mellan syskonskarorna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s