Skidsemester del 2

Sitter nu i hotellets lodge igen och uppkopplingen fungerar, halleluja! Vi har åkt skidor i 3 dagar nu, en dag kvar. Vädret har varit helt underbart med sol och någon minusgrad. (Kunde faktiskt ha varit lite kallare, eftersom backarna blir bättre då).

Jag är så innerligt lycklig över att kunna ge mina barn denna upplevelse. Jag blir så varm i hela kroppen när jag ser deras glädje när de susar ner för backarna och när de klarat den där supersvåra backen utan problem. Härligt! Jag minns själv vilken frihetskänsla och glädje jag kände när jag som liten pinnade på nerför backarna. (Känner det fortfarande!)

Underbara älskade familj!

Vissa partier under sittliften blottade barmark!

Skidmamma i skyddsdräkt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s