After-ski från helvetet

Jag gör ett nytt försök att blogga från telefonen….Något gick helt åt fanders när jag satt på skilodgen och försökt koppla upp mig på deras nät. Däremot fick jag en alltför stor dos av after-ski och allt vad det innebär.

Jag har åkt skidor i många herrans år men aldrig varit på after-ski!! Helt otroligt faktiskt. (Om inte vin/öl i stugan räknas…) Jag fick en smärre chock när jag smög in på hotellbaren vid halv fyra för att hitta ett ledigt bord och nätuppkoppling. Det var fullt med skrikande barn som sprang runt överallt, ett coverband som spelade på tinnitusnivå, fulla vuxna som inte alltid var så trevliga….Jag var i den stunden väldigt glad över att vi alltid hyrt stugor när vi åker skidor med kidsen.

Nu är det säkert jättestor skillnad mellan after-ski i Åre och här i Romme, men att jag missat after-ski i alla dessa år känns plötsligt inte så viktigt. Jag myser mycket hellre i en trång liten stuga med famijen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s