Skidåkning med familjen =underbart!

Hej hopp! Nu är hela familjen i Romme i fyra dagar för härlig skidåkning. Mysig stuga, sol hela dagen och träningsvärk i låren. Vad mer kan man begära? Jo, internetuppkoppling till datorn, så jag slipper sitta med min minitelefon och blogga!

Imorgon blir det enskild after-ski på skilodgen, så jag kan blogga lite medan familjen tar sista åken. Kanske ett glas rött till det också, det är ju trots allt after-ski! Se fram emot lite bilder imorgon. (Eller håll tummarna rättare sagt!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s