Min perfekte make

Jag älskar verkligen min man och har inget att klaga på vad gäller vårt förhållande. Det kan i vissa fall vara väldigt provocerande att säga så om sin respektive och sitt förhållande. Det är inte riktigt korrekt att vara så lycklig eller så nöjd och man ska absolut inte berätta för andra om det.

När jag pratar med andra människor och man kommer in på sina respektive och deras fel och brister (det är ju oftast det man pratar om tyvärr) så är jag oftast tyst. Det är också provocerande. Jag brukar då söka efter saker som jag irriterar mig på hos maken och det är skrattretande vad lite det blir, det jag brukar dra till med är följande:

* han torkar inte av bordet efter frukost
* han dukar alltid av för snabbt när man äter frukost (det kanske är positivt?)
* han plockar upp mina smutskläder från golvet (det kanske också är positivt?)
* han……

Äsch, jag kommer inte på fler saker. Han är helt enkelt perfekt!

4 thoughts on “Min perfekte make

  1. Först hade jag tänkt skriva någon Carlssonsk lustighet, men det vore inte på sin plats! Gulligt säger jag därför bara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s