Längtar efter London!

Min kära vän S bor i London och minst en gång varje år åker jag över för att träffa henne men också för att upptäcka nya sidor av denna underbara stad. S är världens bästa guide och hittar alltid exakt rätt med vad jag vill göra.

Det brukar bli låååånga promenader, nya mysiga uteställen, rolig shopping, massor av prat och skratt och givetvis champagne! Jag brukar åka runt den här tiden, vilket gör att jag nu känner en enorm abstinens! Det blir dock lite senare denna vår, men jag har lust att redan börja planera. (Eller rättare sagt, be S planera….)

Hoppas att hon hittar ett nytt galet uteställe, eller kanske blir det favoriter i repris. Kan både tänka mig Gordon Ramseys gastropub “The Narrow” igen http://www.gordonramsay.com/thenarrow/ eller varför inte kitschiga partystället “Lounge lover”.

http://www.loungelover.uk.com/

Hur det än blir så kommer vi att hitta nya sätt att utmana vårt “Project Age Crisis”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s