Back on track!

Jag har tränat idag! Lycka! Bodypump i full fart och med 100% engagemang. Så skönt att komma igång igen efter denna långa period av hostande och snorande. Jag är en ganska klok kvinna och vet att man inte ska köra på för fullt efter en sjukdomsperiod, så jag pratade med instruktören innan passet och bad om råd kring hur mycket vikt jag kunde lägga på. Vände mig till maken (som tränar tillsammans med mig) och förklarade att jag skulle ta det lugnt idag, köra hälften av vikterna jag brukar ha på.

Vad gör jag sen då? Jo, när musiken dunkar igång och adrenalinet flödar kör jag på som vanligt. Samma vikter som innan jag blev sjuk…..idiotiskt! Det är ju inte så att jag glömde bort vad instruktören sa 2 minuter innan passet, utan jag har bara helt enkelt tappade mitt sunda förnuft och omdöme.

Detta inträffar ständigt när jag ska träna, det går liksom inte att köra på halvfart, utan det är ALLTID allt eller inget. Imorgon kommer jag att få sota för detta och man kan ju alltid hoppas att jag lär mig av mina misstag. (Not!)

2 thoughts on “Back on track!

  1. I vår familj så är det full fart som gäller när vi tränar. Så helt rätt köra på med samma vikter. Nära svimma eller spy? Då var det en bra träning 🙂

    • Jag varken svimmade eller spydde, men har inte kunnat röra mina armar och ben på ett smidigt sätt denna vecka. Men, men jag får skylla mig själv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s