Sömngångarhumor

Om ni trodde att det bara är barn och tonåringar som går i sömnen, så ska jag tala om för er att det är fel. Jag har som barn, tonåring och vuxen gått i sömnen. Det avtar aldrig men kan ha olika intensiva perioder. Jag är glad att jag fortfarande kan underhålla människor i min omgivning med min speciella gåva, även om jag själv inte är så medveten om mina handlingar.

Som barn handlade det mest om att jag gick och la mig på konstiga ställen, som i garderober, på golvet eller i andras sängar. Men det hände att jag tog lillsyrran S´s täcke och tryckte ner i toaletten. (Hände en gång när hon var bebis, men hon har fortfarande inte kommit över det…)

Som tonåring har jag väckt min klass på lägerskola (första mötet med nya klassen i 7:an, perfekt!) genom att lysa alla i ansiktet med min ficklampa. (Vi sov i militärtält). Jag har också halvnaken varit på väg att krypa ner i min pojkväns föräldrars säng, när de låg där och snusade så sött. (Jag vaknade när jag stod vid sängens fotända).

Som vuxen är väl det roligaste (tycker alla andra i alla fall) när jag helnaken travar ut i hotellkorridoren på Selma Spa. Det var inte så att min käre make hade bråttom att dra in mig direkt, utan han lät mig hållas ett tag! Det där med att sova naken gör jag numera endast på hemmaplan och om bara familjen är hemma……

2 thoughts on “Sömngångarhumor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s