Parce que je le vaux bien!

Jag får ofta champagne av min käre make och han har också bestämt att jag varje månad ska få en behandling på Axelsons Spa. Det känns enormt lyxigt och varje gång jag gör en ansiktsbehandling eller får en massage njuter jag till 100 %. (Så även när Louis Roederer bubblar i glaset.)

Det väger upp de stressiga dagarna då jag ensam har hämtning, handling, matlagning, läxläsning, konfliktlösning, matsäcksförberedelser och läggning av barn. (Då maken är i Tyskland eller jobbar sent).

Allt detta försvinner när jag ligger i ångorna av lavendelolja, slumrandes till delfinsång och hårbottenmassage. Helt relalalaxad kan jag ta mig an nästa “ensam-mamma-period”. Han är ganska listig den där maken…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s