Middag ute

Vi är familjen som älskar att äta ute. Alla i familjen gillar det. Tror (och hoppas) att det inte har något med min matlagning att göra, utan själva grejen att göra något annat. Jag får själv behärska mig att inte ta take away eller gå ut till närmsta restaurang vilken dag som helst, för jag älskar själva känslan att äta ute. Det betyder ingen matlagning, ingen disk, bli serverad och njuta. Japp, det gillar jag.

Idag var vi på vårt stamställe Restaurang Landet. www.landet.nu Utsökt mat, godaste vinerna och bästa servicen, dessutom bara 300 m hemifrån, kan det bli bättre? Jo, hela familjen samlad givetvis. Tre timmar senare efter många skratt och mycket kärlek gick vi hemåt. Lycka!

Jag är så stolt över att vi kan gå ut på vilken restaurang som helst med våra barn och det fungerar! Inte bara ok, utan verkligen barn som vet hur man gör och kan sköta sig själva. Love it! De har i och för sig tränat mycket…

Jag måste dock erkänna att jag älskar att laga mat, men kanske inte vardagsmaten. Allt har ju med tid och ork att göra givetvis. Ge mig en lördagkväll så kan jag laga den mest fantastiska middag med glädje. Eller en söndag med långkok så att det räcker resten av veckan….

2 thoughts on “Middag ute

  1. Jag håller med min fru. Det enda jag saknar är att inte få diska eller i varje fall ställa in all disk på exakt rätt plats i diskmaskinen. Kanske skall jag fråga nästa gång vi är där…. Någonting säger mig att att det här stället skulle låta mig göra det 🙂

  2. Åhhh, håller med fullt ut! Äta ute är underbart, toppas bara av att ta hem riktigt god take-away. När vi vill lyxa till det riktigt tar vi hem libanesiskt och ja Peter då blir det lite disk…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s