Jag vill träna igen!!!!

Denna förbaskade förkylning håller min kropp i ett järngrepp och träningen uteblir. Det gör mig galen!!!! Jag hade kommit igång så bra innan jul med både zumba och bodypump, välbehövligt och jätteskönt. Nu hostar jag och snorar istället och flåsar som en 75-åring med stenlunga när jag rör mig för hastigt eller springer i trappor. Springa var nog att ta i, när jag stapplandes drar mig upp med hjälp av ledstången menar jag. När ska det ta slut? Mitt dåliga humör och psykiska instabilitet beror helt och hållet på träningsbristen. (Så alla vet….)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s