Barnens idrottsaktiviteter

Vi har alltid peppat våra barn att hitta en fysisk fritidsaktivitet vid sidan av andra saker som de vill göra. Det finns ju ett enormt utbud om man bor i en större stad, vilket gör valet så svårt ibland.

Storebror var från början inställd på bollsporter och har via fotbollen landat i handboll och innebandy. Han är verkligen en lagspelare som nästan älskar själva gemenskapen mer än träningen.

Storasyster däremot har gått motsatt väg och fastnat för både löpning, yoga och klättring. När hon provade fotboll som liten gillade hon träningen, men när det blev match såg hon ingen vits med att springa efter bollen när alla andra gjorde det. (Inte heller dans eller basket föll henne på läppen).

Lillasyster tränar nu basket, vilket hon verkligen gillar. Hon har även testat klättring (för högt) och yoga (jättekul, men krockade med basketträningen). Vi får väl se vad hon fastnar för till slut.

Det är i alla fall underbart att se deras glädje i träningen och hur de bygger upp både sin inre och yttre styrka. Lycka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s