Villadrömmen

Tänk att vi nästan köpte en snordyr funkisvilla i fina området inte långt härifrån. Jag får rysningar när jag tänker på det. Jag har aldrig tänkt mig i en villa, men helt plötsligt för drygt 1,5 år sen, fick både jag och min man någon form av villapsykos och knarkade Hemnet hejdlöst. Allt cirkulerade kring att hitta den perfekta funkisvillan (helst) i villområdet i närheten. När vi väl förlorade budgivningen på det, som jag tyckte då, perfekta boendet, blev jag helt tom. En vecka senare var psykosen över och vi båda drog en lättnadens suck över att vi inte var villaägare. Knäppt, eller hur?

Nu väntar vi på att huset ska byggas som ska husera vår splitternya lägenhet med balkong (jippi!). Villadrömmen is no more.

Däremot älskar jag vårt sommarställe och allt vad det medför i form av “villasysslor”. Där får jag också möjligheten att ge mina barn det som jag tänker att de (och jag) kanske saknar i lägenhetsboendet; gräs mellan tårna, plocka smultron och hallon, timmar på studsmattan, pyssla om grodor, plantera valfria växter i rabatten och frukost på verandan.

Lägenhet i stan och sommarstuga på landet, absolut bästa kombinationen enligt vår familj.

One thought on “Villadrömmen

  1. En sådan tur att ni vakande upp och insåg att villadrömmen, just bara är en dröm. Att bo i lägenhet är toppen. Och som sagt, ni har ju ert paradis. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s