Home alone

En helg ensam hemma, utan make och barn. Det låter ju som om det skulle kunna bli världens hit. Jag tänker: party med tjejerna, champagne i överflöd, skvaller och bus, sovmorgnar, Anton Corbijn på Fotografiska, brunch på Rival osv osv.

Nu är verkligheten en annan. Min kära familj har åkt till Göteborg för att träffa svågrar,svägerska, kusin och svärföräldrar. Utan mig. Jag är fortfarande fånge i denna sjuka kropp och blir snart galen!

Det här är första gången i mitt liv med barn, som jag varit en hel helg alldeles ensam hemma. Känns väldigt konstigt. Nu är ju helgens repertoar inte så vidlyftig utan inskränker sig till att sova, dricka thé och bli frisk. Funderar också på att se “Äkta människor” på svtplay. Party!!!

Ska försöka att inte sms:a min käre make hela tiden och fråga vad de gör just nu….

3 thoughts on “Home alone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s