Vinterparadis

Vi är normalt inte i vår sommarstuga på vintern (därav namnet..), men det är en fantastisk känsla att se detta sommarparadis även i mäktig snöskrud. Finns det något härligare än att ta på sig ordentligt med kläder, jag menar underställ, fleecelager och täckbrallor samt ett par rejäla skor, och bara slänga sig ut i snön.

Jag blir som ett barn igen och vill ha snöbollskrig, göra snöänglar, åka pulka och bobb, bygga snögrottor och bara frossa i den härliga snön. Tyvärr har vi ännu inte fått några mängder av snö här i huvudstaden, men jag hoppas att det kommer. Tänk om mina barn kunde få uppleva den enorma snömängden som infann sig varje år under mina barndomsvintrar, tyvärr inte möjligt i denna del av landet.

Jag som alltid är frusen om fötterna har hittat bästa vinterskon. Sorel “Super trooper”. Finns dock bara på barnavdelningen, men det är stora storlekar. Du fryser aldrig om du har dessa på fötterna.

2 thoughts on “Vinterparadis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s