Groundhog Day

Ni vet filmen från 1993, med Bill Murray i rollen som väderkillen som upplever samma dag om och om igen. Så känns det ibland. Dagarna går och man gör egentligen samma sak hela tiden. I alla fall på veckorna. Helgerna skiljer ju sig från veckorna, men följer ändå sitt lilla mönster.

Nu låter det som om jag har världens tråkigaste liv, men så är det ju inte. Ibland kan vardagslunken vara härlig och en helg utan något bokat kan vara paradiset själv. Men, eftersom jag är medveten om “Groundhog Day”-fenomenet vill jag hålla liv i det roliga, spännande, lyxiga och överraskande i vardagen. Både litet och stort. Det gäller såväl familjelivet som äktenskapet.

Det verkar som om jag fört detta vidare till mina döttrar. Idag överraskades vi med minisemlor från bageriet av storasyster. Förra veckan hade de köpt blommor till oss föräldrar. Glädje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s