Tånaglar och snorkråkor

OBS! ÄCKELVARNING!

Jag är inte kräsmagad på något sätt och kan fixa det mesta inom olika äckelkategorier. Har man barn får man vara med om det mesta och inte ens barn med magsjuka och kräks i håret eller smetiga bajsblöjor får mig ur balans. Jag har ju dessutom jobbat extra inom hemtjänsten och på ålderdomshem och där måste man verkligen vara hårdhudad och okänslig för att klara av diverse äckelsituationer, tex larver i liggsår, ingrodd skit eller incidenter med fekalieanknytning.

Men, jag klarar inte av skabbiga fötter med vidriga tånaglar eller barn (och vuxna!!!) som stoppar snorkråkor i munnen. (Börjar nästan hulka i skrivande stund…)

Min man blev förra veckan stämplad på sin tå under en handbollsmatch (barn mot vuxna på storebrors handbollsträning). Detta resulterade i en svullen tå med världens äckligaste blånagel. Inte nog med det, den är nu på väg att lossna…..urk! Jag ser hela tiden bilder framför mig då nageln lossnar och fastnar i täcket när vi sover eller i strumpan när han drar av sig den.

Vad gäller att äta snorkråkor så tror jag beskrivningar av äckelmomentet är överflödigt.

(Jag har valt att inte publicera en bild i detta inlägg….)

3 thoughts on “Tånaglar och snorkråkor

  1. Kan inte annat än att hålla med! Du glömde de som petar sig i örat och stoppar i munnen, eller kvinnan som finns på You Tube och stoppar handen innanför brallan där bak, kollar lite och sedan… smakar! Usch!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s