Gråtmild

Sitter med datorn i knät framför tv:n (en klassiker) och gråter till att hela Globen ställer sig upp och applåderar Arne Hegerfors som ska dela ut pris för årets prestation på idrottsgalan. Vad är det för fel på mig? Jag gråter till vad som helst, allra helst idrottsprestationer, men Hegerfors är ju bara presentatör ikväll……hur ska denna kväll sluta?

Idrottsgalor är ju något speciellt (i både positiv och negativ bemärkelse). Jag tackar för alla klipp då man får se makalösa idrottsprestationer men jag kan vara utan allt annat, faktiskt. Får se hur många gånger jag får ta fram skämskudden ikväll.

Nu hoppas jag mest på att Therese Alshammar får Jerringpriset, det är hon värd! (Ska hämta näsdukar för säkerhets skull.)

4 thoughts on “Gråtmild

  1. Förutomtyp när Mormor begravdes och vi firade Pappas 70-års dag så gråter jag BARA till film och tv-program. Sport, Naturfilmer (alltså riktiga naturfilmer inte det du tänker på Broder J), Reality shows, Unreality shows (kommer snart), Filmer, Nyheterna, Bolibompa you name it.. Jag gråter till allt. Fast givetvis låtsas jag vara förkyld så min älskade P har ingen aning hur blödig jag egentligen är. /Maken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s